Post new topic   Reply to topic    imba Forum Index -> Applications
View previous topic :: View next topic  
Glazius
Guest

Reply with quote

re: Kathis - MM Hunter

0

1. Information about yourself.

Name: Noor
Age: 19
Gender: Man
Location: Stockholm
Occupation: Student i Uppsala Universitet (Apotekarprogrammet)

2. Information about character.

Name: Kathis
Realm: Grim Batol
Class: Hunter
Spec (Please explain why you choose this spec and include your rotation): Marksmanship, för att den är helt enkelt den bästa just nu.
Off-spec (Please explain the purpose of your off-spec): BM, men lirar inte den alls pga. att MM är bättre just nu.
Time played: 40 dagar (38 dagar på lvl 100)
Armory Link: http://eu.battle.net/wow/en/character/grim-batol/Kathis/simple
Screenshot of your UI (preferably in raid): http://imgur.com/kBDsHIb
WWS/WoL Report (Giving us a full report will raise your chance to get accepted to imba): http://www.worldoflogs.com/reports/3hi71v1zr1jfzo2y/ (Har helt ärligt ingen aning om vad det som ni är ute efter, men jag följde en guide på hur man gör detta, och denna länk är vad jag tror ni är ute efter).
Guildhistory - What guilds have you been in and why did you leave them: Jag har varit med i guilderna "XupaKabra" "Lesser Gods" och är just nu med i guilden "Tempest".
Eftersom att jag är en ganska ny WoW spelare (började 2-3 veckor innan WoD släpptes ut) har jag inte varit med i så många guilder och jag hade ingen riktig  kunskap om hur en raiding Guild verklingen var, så när jag först joinade "XupaKabra" vilket var min första raiding guild, var det först på Blackrock Foundry och då var vi fast på Normal, medans jag puggade hela vägen fram till 9/10 Heroic. Less av detta bytte jag till guilden "Lesser Gods" då Hellfire Citadel kom ut. Med Lesser Gods var det helt ok, vi kom till 7/13 Heroic, men jag lyckades ändå pugga mig hela vägen till 13/13 Heroic utan guilden såklart med flera kills på Archimonde, så det känndes som att den guilden inte heller passade mig, eftersom att de fortfarande var fast i mitten av Heroic medans jag var klar med hela. Less av detta bytte jag (för ungefär en vecka sedan) till guilden som jag är i just nu, nämligen "Tempest". Tempest har en progress på 12/13 Heroic, men det känns som att flera av deras spelare inte vad vad de gör vid vissa tillfällen och jag brukar vara bland top dps (om inte etta hela tiden med 60-70k), så denna guild känns inte heller rätt.

3. Additional Information.

Please explain why you have the experience you have. For example: if you have 6 bosses on Mythic, you will need to explain why you never got any further and what experience you have on the remaining encounters. If you already cleared everything you can skip this question. For content in previous expansions, please note if the experience was acquired when it was relevant or cleared at a later stage.

Vanilla experience: -

TBC experience: -

WoTlk experience: -

Cataclysm experience: -

Mists of Pandaria experience: -

 
Warlords of Draenor experience: Highmaul: 7/7 Heroic, Blackrock Foundry: 9/10 Heroic, Hellfire Citadel: 13/13 Heroic.
Jag skulle nog säga att anledningen till varför jag har lyckats få ner alla bossar på Heroic förutom Blackhand var nog pga. att jag inte bytte raid direkt till Blackrock Foundry. Jag hade ett par vänner som fortfarande hade låg item level för att kunna lira Blackrock Foundry och lirade då Highmaul med de ett tag tills de var på en acceptabel nivå för att byta raid. Jag hade också ett par andra mindre anledningar till varför jag började lira Blackrock sent (ungefär en månad efter att den släpptes ut), men nog med det. Jag hade ett par (kanske totalt 10-15) försök på Blackhand Heroic, men det var såklart pugg då.
Anledningen till varför jag inte har lyckats gå vidare till Mythic än är kanske självklar nu när du läst min situation.

imba raids 3 days a week.
Wednesday, Sunday & Tuesday from 19:30 to 23:00 (this can stretch to 23:30 if needed).
Can you honestly say that you can attend 3 out of 3 days? We will hold you to your word!
Ja, jag kan säkert säga att jag kan närvara dessa dagar, då jag loggar in i WoW ungefär varje dag.

What is your attitude towards being on standby: if the set up requires another role than yours or when the spot is being rotated?
Helt ärligt skulle jag såklart inte vilja sitta ute, men om jag vet att om detta är vad som krävs för progress så är det inga problem alls. Jag vill ingenting annat än att progressa.

4. Your own input: Here you can write down some closing words of your application, questions that you might have or additional information that you find important to add.
Spelar just nu med mina 3 vänner (en hunter som spelar MM, och 2 warriors där den ena warriorn spelar både Fury och Protection och den andra spelar Fury. Jag skulle såklart vilja joina er guild, men jag vill helst inte lira utan dessa personer. Dessa personer har jag lirat med sedan innan jag joinade min första guild och jag känner de IRL.
Här är deras armory länkar:
http://eu.battle.net/wow/en/character/grim-batol/Legonaazen/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/grim-batol/Zheera/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/grim-batol/Tankish/simple
Huntern (Legonaazen) och den ena warriorn (Zheera) har 13/13 Heroic på Hellfire Citadel och Den andra warriorn (Tankish) har 12/13 Heroic på Hellfire Citadel.

Om ni har några frågor eller om jag missat något, kontakta mig gärna ingame på Kathis, på battle net: Glazius#2729, eller här i detta forum. Jag kommer ivrigt kolla alla tre ställen efter ert svar!

Tack för att ni tog er tid att läsa min apply!
Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    imba Forum Index -> Applications All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum